Nieuwe docent(e) saxofoon gezocht

Vanwege het vertrek van saxofoon-docente Jacqueline Arts is ESKA op zoek naar een nieuwe docent. Jacqueline heeft aangegeven de lessen niet meer te kunnen combineren met haar andere activiteiten en heeft aangegeven hiermee te gaan stoppen. Read More +

Ledenvergadering ESKA

Op maandagavond 19 februari vindt in het ESKADOME de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Vanaf 19.15 uur is het ESKADOME open, om 19.30 uur start de vergadering met een terugblik op 2017 en vooruitkijken naar 2018.

Themashow

Op zaterdag 8 september organiseert ESKA de 45e editie van Taptoe Bemmel en dit jaar bestaat de vereniging bovendien 60 jaar. Tijdens de eigen taptoe wil ESKA als gastheer iets speciaals doen in de vrom van een themashow. De muziekrepetities zijn daarvoor al enige tijd geleden begonnen en met de showrepetities wordt deze maand een begin gemaakt.

Carnaval

  Ook dit jaar hebben we weer deelgenomen in de carnavalsoptocht in Westervoort. Op zondagmiddag 4 februari ging de stoet om 13.11 van start, vooropgegaan door ESKA in sultanpak. Read More +

Nieuwjaarsreceptie

Op vrijdagavond 6 januari houdt ESKA haar Nieuwjaarsreceptie. Van 20.00 tot 22.00 uur is ieder welkom in het ESKADOME voor een hapje en een drankje. Naast elkaar het beste toewensen, is er ook een aantal jubilarissen dat die avond gehuldigd worden. Alle leden, ere-leden, sponsoren en genodigden met hun familie, partners en aanhang zijn van harte welkom!

Clubkascampagne mooi afgesloten

ESKA heeft meegedaan aan de Grote Clubactie en dit met een mooi resultaat afgesloten.  Er zijn in totaal 135 loten verkocht met een opbrengst van 324 euro. We hopen dat de kopers mooie prijzen gaan ontvangen en bedanken ieder voor zijn of haar inzet!