- ESKA Bemmel - http://www.eska.nl -

(Jeugd)opleiding

Opleidingen worden bij ESKA Bemmel voor de meeste instrumenten in eigen beheer verzorgd door ervaren leden. Aan de hand van een vaste opleidingsmethode worden leerlingen begeleid door persoonlijke instructie vanaf het allereerste begin tot aan het punt waarop men kan meedoen met het korps. Daarnaast worden jeugdleden en hun ouders door de jeugdcoördinatoren op de hoogte gehouden van vorderingen en ontwikkelingen.

Bij aanvang van de opleiding krijgt de leerling een instrument van de vereniging in bruikleen en tevens de lesmethode en muziekstandaard. Daarnaast kent ESKA Bemmel de samenwerking met de OpenAcademie binnen het Blazersbende-project.

Blazersbende-project
Hallo jongens en meisjes (deze info is tevens gericht aan ouders)

Heb je deelgenomen aan een proefcursus muziek (via Sjors Creatief), het project Blazersbende via je basisschool? Of ben je gewoon geïnteresseerd in muziek maken?

Van harte welkom bij ESKA Bemmel!

Als je 9 of 10 jaar bent mag je een muziekinstrument leren bespelen bij ESKA. Je krijgt dan les van een ervaren muzikant van ESKA of een professioneel muziekdocent vanbuiten ESKA.

Als je (veel)jonger bent, overleggen we eerst en plannen we een proefles op het gekozen instrument. Hierna bepalen we of we doorgaan of dat je beter nog even kunt wachten. Ouders zijn overigens ook welkom om muziek te komen maken, ook als u nog geen noot kunt lezen!

Meer info over ESKA

Alleen muziek maken?hoorntje [1]

Kosten

Voor elke individuele muziekles en elke groepsles wordt een bijdrage van 5 euro per persoon in rekening gebracht.

Contact

Jij en je ouders zijn altijd welkom om te komen kijken bij een repetitie. Maak vooraf een afspraak, dan zorgen we voor ontvangst.

Voor vragen over lidmaatschap, aanmelding etc., neem contact op via onderstaande gegevens.nieuwemuziek [2]

Ik hoop jullie binnenkort te mogen begroeten bij onze club!

Muzikale groet, mede namens het bestuur

Marije Peters Coördinator jeugdopleidingen & Secretariaat
e. jeugdopleiding@eska.nl [3]/secretaris@eska.nl [4]
w. www.eska.nl
t. 0481-461801
m. 0641714876