Videoregistratie door VMG

Met de VrijeMediaGroep (VMG) is overeenstemming bereikt over de videoregistraties van de streetparade en taptoe. Door vier cameraposities zullen beide gedeelte worden vastgelegd en kan worden gekeken naar de beste plekken. Dit is ook een mooie oefening voor de jubileum-editie in 2018! Volg ons:

Draaiboek gereed

Het draaiboek voor de 2017-editie is inmiddels afgerond en verspreid naar alle deelnemende verenigingen, medewerkers en instanties. De overige voorbereidingen zijn in volle gang. Volg ons:

Taptoeposter 2017 is uit!

De taptoeposter voor de editie 2017 is uit! De vorig jaar ingezette stijl is als basis gebruikt en verbeterd. ESLA-lid Nevin Sanchez is dit jaar bereid gevonden om als blikvanger te figureren. Kijk op pagina “PR” voor de HD-uitvoering. Volg ons:

Programma editie 2017 is rond!

De Taptoecommissie heeft alle korpsen en deelnemers aan de 44e editie van de Bemmelse taptoe inmiddels gecontracteerd en is erin geslaagd korpsen naar Bemmel te halen die nog niet eerder hebben opgetreden op de grasmat voor de Kinkelenburg. Het belooft een gevarieerde middag te worden met veel deelnemers aan de streetparade en een verrassende show! Volg ons: