Nieuwsbrief-headerv2

Nieuwsbrief Drumfanfare ESKA | Sportlaan 1c | 6681 CD Bemmel | t. 0481 - 463731 | www.eska.nl

Beste reader,

hier de eerste nieuwsbrief van dit jaar

Blazersbende

Op vrijdag 12 april heeft eska weer een eindconcert van de blazersbende.We gaan samen spelen met leerlingen uit groep 6 en 7 van basisschool de borgwal.Tevens vieren ze dat ze exelente school zijn.Het wordt gehouden op het obc locatie de Heister en begint om 19uur.Dit is in samenwerking met de open academie.

Studieweekeind zit erop, Koningsdag kan komen!

Met speciale dank aan Kees Aalbers, heeft ESKA afgelopen weekeind weer gebruik mogen maken van de bedrijfshal om de gala- en themashow door te nemen. Vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagochtend klonk de muziek op de Houtakker te Bemmel. beide shows zitten er weer in, Koningsdag kan komen: Taptoe Huizen staat dan op het programma.

Steun ESKA via de Rabo Clubkascampagne

Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe het rijke verenigingsleven in de regio Maas en Waal en de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Hiervoor stellen zij een deel van onze winst beschikbaar. In 2019 is dit een bedrag van € 150.000,-.

Vacature dirigent ESKA

Bent u dirigent en heeft u ambitie in het muzikaal en showtechnisch leiden van een muziekvereniging met enthousiaste leden? Een club die jaarlijks een grote taptoe organiseert en deel neemt aan showoptredens, optochten, corso's etc? Kijk dan verder want het kan best zijn dat ESKA naar u op zoek is!
Nieuwsbrief-footerv2
facebook twitter instagram 
MailPoet