Header-2019102701

Nieuwsbrief Drumfanfare ESKA | Sportlaan 1c | 6681 CD Bemmel | t. 0481 - 463731 | www.eska.nl

Beste [subscriber:firstname | default:reader],

Na al weer een jaar in de ban te zijn van COVID, zijn er inmiddels enkele versoepelingen van maatregelen geweest.
Eén van die versoepelingen geldt voor het buiten sporten. En voor ESKA betekent dit, dat wij ook voorzichtige weer mogen starten met repeteren.

Hoe ziet dat er in de praktijk uit?

We mogen beginnen met alle leden jonger dan 27 jaar en de repetitie moet buiten gehouden worden.

Met Eric is besproken dat we op zaterdag 27 maart om 14.00 uur starten met iedereen jonger dan 27 jaar, op het grasveld achter de schietvereniging. De koffers kunnen worden meegenomen naar het grasveld en worden daar uitgepakt. Alleen voor het slagwerk zal het clubhuis toegankelijk zijn, voor het halen van de instrumenten.

De bedoeling is om onder leiding van Eric de nummers uit het Marsboekje te gaan spelen. Zo kunnen we er weer aan wennen, om samen muziek te maken. Voor de blazers is het dan het hanigste om je harpje en boekje te gebruiken. Heb je die niet, dan kun je natuurlijk gewoon je muziekstandaard meenemen. Kijk voorafgaand aan de repetitie ook even goed naar je instrument. Controleer of alles in je koffer zit en smeer de ventielen van je blaasinstrument. Dan kunnen we de tijd die we samen hebben, ook nuttig gebruiken.

De muziekrepetitie zal duren tot ongeveer 14.45 uur. Na een korte pauze (drinken moet iedereen zelf meenemen), willen we verder gaan met exercitie les. Hierbij zijn ook alle leerlingen welkom. Tijdens de exercitie wordt er geen muziek gemaakt en zullen we in eerste instantie beginnen bij de basis. Hiermee gaan we door tot ongeveer 15.45 uur.

Als laatste willen we voor deze dag nog wel aan jullie meegeven, dat het belangrijk is dat iedereen voldoende afstand houdt en uiteraard ook alle andere COVID maatregelen van de overheid in acht neemt.
Ook is het niet toegestaan, dat er meer dan 2 volwassenen ouder dan 27 jaar aanwezig zijn. Alle leden van 27 jaar en ouder, zijn dus helaas niet welkom (uitgezonderd de dirigent / instructie).

We hopen dat we zo snel mogelijk natuurlijk weer met het hele korps mogen gaan repeteren, maar zijn blij dat we in deze kleinere vorm toch weer onze hobby kunnen gaan oppakken!
Nieuwsbrief-footerv2
facebook twitter instagram 
MailPoet