Header-2019102701

Nieuwsbrief Drumfanfare ESKA | Sportlaan 1c | 6681 CD Bemmel | t. 0481 - 463731 | www.eska.nl

Beste [subscriber:firstname | default:reader],

Gelukkig zijn we inmiddels weer begonnen met de repetities. Maar ook daarnaast staan er in de komende weken twee belangrijke activiteiten op het programma.

Te weten, NL-doet op zaterdag 29 mei en de collectie van de Anjeractie tussen 28 mei en 5 juni.
Ondanks dat we het ESKADOME al een langere periode niet hebben mogen gebruiken, is het weer tijd geworden voor de jaarlijkse schoonmaakbeurt.

Op zaterdag 29 mei neemt ESKA deel aan NL-DOET.
Naast het schoonmaken zullen er ook weer diverse andere klusjes worden uitgevoerd. Maar natuurlijk kan deze dag alleen tot een succes gebracht worden, wanneer er voldoende vrijwilligers deelnemen.

Help jij ook mee?
Meld je dan zo snel mogelijk aan bij Petra.
NL.Doet
Pr. Bernhard Cultuurfonds-300x300px


Net als in 2020, heeft ESKA zich weer aangemeld voor de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Ook in 2021 zal dit weer gaan via een mobiele collecte.

Van 28 mei t/m 5 juni kan er gecollecteerd worden.
En natuurlijk hopen wij weer op een mooie opbrengst.Hoe gaat het in z'n werk?

Op maandag 28 gaat de actie van start, waarbij Petra als clubcoördinator een WhatsApp bericht zal krijgen. Zij stuurt deze door naar zo veel mogelijk leden.

In dit bericht staat een QR-code welke gelinkt is aan ESKA. Stuur het bericht door aan zo veel mogelijk mensen, vraag hen te doneren aan ESKA en vraag of zij het bericht ook door willen sturen aan hun contacten. Vergeet ook niet om het bericht te delen op je sociale media.

Hoe vaker het bericht gedeeld wordt, hoe hoger de opbrengst zal zijn!
QR-code_anjeractie
Anjeractie
Nieuwsbrief-footerv2
facebook twitter instagram 
MailPoet