Header-2019102701

Nieuwsbrief Drumfanfare ESKA | Sportlaan 1c | 6681 CD Bemmel | t. 0481 - 463731 | www.eska.nl

Beste reader,

Als afsluiting van wederom een Corona jaar, hebben we nog enkele mededelingen vanuit het bestuur.

 • Vanwege de nieuwe lockdown, heeft het bestuur besloten om in 2022 geen nieuwjaarsreceptie te organiseren. Dit betekent tevens dat de huldiging van de jubilarissen wederom wordt uitgesteld. Uiteraard mogen wij hen niet vergeten en is er voor gekozen om deze huldiging te verzetten naar zaterdag 10 september 2022 tijdens de afterparty van Taptoe Bemmel.
 • In het najaar van 2021 hebben wij weer deelgenomen aan "Rabo Clubsupport" en de "Grote Clubactie". Hoewel dit deze keer iets minder heeft opgebracht als voorgaande jaren, heeft het toch weer een leuke bijdrage opgeleverd aan onze clubkas. De opbrengst van Rabo Clubsupport was € 425,71. En aan de Grote Clubactie hebben we dit jaar € 249,24 verdiend.
  Alle leden die hieraan meegewerkt hebben, willen wij hartelijk danken voor hun inzet!
 • Omdat helaas de laatste repetitie van dit jaar afgezegd moest worden, hebben wij geen gelegenheid gehad om afscheid te nemen van familie Huijbers. Bij het secretariaat is inmiddels een officiële opzegging ontvangen waarin zij aangeven altijd met heel veel plezier te hebben gerepeteerd, Taptoes/streetparades te hebben gelopen en aan studieweekenden hebben deelgenomen. En natuurlijk niet te vergeten, alle gezellige feestavonden die er hebben plaatsgevonden.
  Mariëlle, Kyle en Duncan zullen ons per 1 januari 2022 gaan verlaten. Het bestuur en alle leden wensen hen veel succes en plezier toe met hun droom in het Brabantse de Rips. En wie weet Tot Ziens!
 • Ondanks dat Corona de wereld al bijna 2 jaar in zijn greep heeft, willen we meer aandacht gaan besteden aan het werven van nieuwe leden. Omdat het bestuur dit niet kan zonder jullie hulp, willen wij een nieuwe commissie oprichten.
  Vanuit het bestuur zal Jochem plaatsnemen in de “Commissie Ledenwerving” en hij is daarvoor op zoek naar leden die hierin deel willen nemen. Is dit iets wat jou aantrekt? Meld je dan nu aan bij Jochem!

  Wanneer je goede ideeën hebt maar liever niet in de commissie stapt, dan kan dat uiteraard ook.
  Zet het op papier en geef dit door aan Jochem.

  Hierbij doen we ook een oproep aan de (jeugd)leden, om rond te kijken in de familie/vriendengroep. Wie weet ken je nog mensen die ook van onze vereniging lid willen worden!
 • Als laatste mededeling willen we aangeven dat er een flyer gemaakt is, welke momenteel gedrukt wordt. Deze zullen we gaan gebruiken in het kader van ledenwerving en om ESKA op de kaart te zetten.
  Hierover later meer.
Als laatste rest ons om jullie allen hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen.
Blijf allemaal gezond! En wij hopen jullie snel weer te mogen zien in 2022.

Felix, Frank, Renate, Ben, Patrick, Jochem en Petra
Nieuws-icoon16-2021
Nieuwsbrief-footerv2
facebook twitter instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet