Header-2019102701

Nieuwsbrief Drumfanfare ESKA | Sportlaan 1c | 6681 CD Bemmel | t. 0481 - 463731 | www.eska.nl

Beste reader,
Op dinsdag 12 januari heeft de regering wederom een persconferentie gegeven, wegens de maatregelen rondom het Corona-virus. Het zal iedereen niet ontgaan zijn, dat wij helaas nog niet in clubverband bij elkaar mogen komen.

Desalniettemin, betekent dit niet dat wij onze muziekinstrumenten al die tijd in de koffer laten!

We begrijpen dat het lastig is, om thuis en alléén te moeten spelen. En dat misschien vervelend is, om dit ook nog eens op te moeten nemen. Maar toch willen wij de blazers vragen, om dit zo veel mogelijk te (blijven) doen.

Omdat we niet weten of, en zo ja wanneer, er weer optredens / Taptoes door kunnen gaan in 2021. Willen we er voor zorgen, dat we er klaar voor staan als het allemaal weer mag. Mede daarom is het belangrijk om zo veel mogelijk te blijven spelen. Zodat we straks muzikaal alleen nog de puntjes op de "i" hoeven te zetten en ons kunnen richten op de choreografie van de show(s).
Verder is er door het bestuur besloten, om voor de Algemene Ledenvergadering een nieuwe datum te zoeken.

De intentie is om deze voor de zomervakantie, medio mei/juni, plaats te laten vinden.
Een exacte datum zal vastgesteld worden, wanneer er door de regering versoepelingen van de maatregelen aangekondigd zijn.
Ledenvergadering
Daarmee zal helaas ook de huldiging van de jubilarissen worden uitgesteld.

Traditiegetrouw vindt deze plaats tijdens onze feestelijke nieuwjaarsreceptie, onder het genot van een hapje en een drankje. Om onze jubilarissen op de manier in het zonnetje te kunnen zetten die zij verdienen, is in overleg besloten om de huldiging te verplaatsen naar de nieuwjaarsreceptie van 2022.
NL.Doet
Net als voorgaande jaren hebben we onszelf weer aangemeld voor NL-DOET. Oorspronkelijk stond deze datum gepland op 13 maart, maar het Oranje Fonds heeft besloten om dit uit te stellen.

Tijdens NL-DOET willen we het ESKADOME weer een grondige schoonmaakbeurt geven en zullen er weer diverse klusjes worden opgepakt.

Noteer zaterdag 29 mei hiervoor alvast is je agenda!
Want vele handen, maken licht werk.
Nieuwsbrief-footerv2
facebook twitter instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet