Clubkascampagne


Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe het rijke verenigingsleven in de regio Maas en Waal en de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Hiervoor stellen wij een deel van onze winst beschikbaar. In 2019 is dit een bedrag van € 150.000,-. Jij kan meebepalen hoe dit geld verdeeld wordt!

Hoe werkt het?
Ieder lid van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe mag van 15 tot en met 28 april in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs. Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen, ontvangen tijdig een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure.

Het stemmen gaat via de Rabo-website www.clubkascampagne.nl.

Breng uw stem uit!

Toegevoegde waarde
Met de Clubkas Campagne voegt de bank ook een extra dimensie toe aan het lidmaatschap. Rabobank is betrokken bij de lokale samenleving en met de Clubkas Campagne geven zij een invulling daaraan. Als straks veel leden stemmen, draagt ieder een belangrijk steentje bij aan een bloeiend verenigingsleven.

Hoe krijgen wij zoveel mogelijk stemmen
Ook ESKA Bemmel heeft zich dus ingeschreven voor deelname aan de Clubkascampagne want wij voldoen aan de voorwaarden die de Rabobank stelt. Aan al onze leden de taak dit zoveel mogelijk te gaan uitdragen aan ouders, partners, grootouders, familie, vrienden en bekenden en ervoor te zorgen dat:

  1. men deelneemt aan de stemronde tussen 15 en 28 april a.s.;
  2. men zoveel mogelijk stemmen uitbrengt op ESKA Bemmel.

RABO Clubkascampagne