Clubhuizen


In 1958 is de drumband begonnen in sportzaal Sandershof achter cafe Het Hertenkamp. Op 9 december 1984 is de band officeël verhuisd naar een voormalige opslagloods van aannemer Verweijen, die met vereende krachten was gerenoveerd.

Het was een gezellige tijd met veel lol, eendracht en activiteiten. Door de bouwaspiraties van de Gemeente Bemmel heeft de vereniging in 1990 noodgedwongen moeten verhuizen naar het St. Vincenciusgebouw (Flierenhofstraat) en vervolgens in 1991 naar de kantine van de manege van de Gele Rijders (de Essen).

Uiteindelijk heeft de vereniging in 1992 de beschikking gekregen over het uitgeleefde gebouw van de molukse gemeenschap in Bemmel, welke op de nominatie stond gesloopt te worden. In een half jaar tijd is dit gebouw, hoofdzakelijk door eigen leden, omgetoverd tot een volwaardig onderkomen voor repetities en activiteiten. Een fraaie bar, gescheiden repetitieruimten, bestuurskantoor en opslagruimte zijn hier aanwezig.

ESKADOME

Op zaterdag 6 maart 1993 is dit pand officieel in gebruik genomen en dient tot op heden als onderkomen. Op zaterdag 7 januari 2006 heeft het de naam “ESKADOME” gekregen. Met de komst van andere verenigingen (Schietvereniging, Wielrenvereniging, Scouting en Molukse gemeenschap) is aan de Sportlaan een heus verenigingscentrum ontstaan.