Afscheidsrepetitie met Berry Stinissen


Op dinsdagavond 30 april heeft de afscheidsrepetitie van Berry Stinissen plaatsgevonden. Berry is ruim 32 jaar aan ESKA verbonden geweest als dirigent/instructeur en gedurende die jaren grotendeels verantwoordelijk geweest voor het muzikale bestaan en ontwikkeling van ESKA op gebied van muziek en show.
In 1983 eerst begonnen als slagwerkinstructeur werd hem al snel de vraag gesteld of hij de algehele leiding van ESKA op zich wilde nemen vanwege het vertrek van toenmalig dirigent/instructeur Jan Nellesteijn. In die periode heeft Berry met ESKA diverse memorabele optredens meegemaakt, met onder andere het nationaal kampioenschap in 2000, de reizen naar de zwitserse plaatsen Bern en Belp, de jubileum-taptoes en nog veel meer. Berry is de enige instructeur die drie voorzitters heeft meegemaakt: Wim Kersten, Hans Gradussen en Felix Kleinpenning.

Met een laatste repetitieavond op dinsdag 30 april werd de gelegenheid aangegrepen om hem te bedanken voor zijn ondersteuning en werd Berry toegesproken door Wim Kersten en Felix Kleinpenning.