Nieuwe instructeur voor ESKA: Eric Westerink


Drumfanfare ESKA is er in een korte periode in geslaagd om een nieuwe en geschikte dirigent te vinden in de persoon van Eric Westerink. Na een gastrepetitie te hebben gegeven waren de meningen al snel eensluidend en is tijdens de ledenvergadering van maandag 6 mei jl. besloten om met Eric verder te gaan.

Westerink heeft zijn opleiding tot beroepsmusicus gevolgd aan het conservatoruim in Rotterdam op trombone en tenortuba. Vervolgens heeft hij zijn studie in London vervolgt aan The Guildhallschool of Music en Drama.

Naast directie en docent is Westerink uitvoerend muzikant in o.a. het Metropole Orkest en diverse symfonieorkesten. Daarnaast treedt Westerink graag op als solist op trombone en voelt zich thuis in diverse muziekstijlen. 

Westerink heeft ook in de sector van show- en marchingbands zijn sporen verdiend bij onder andere het Kamper Trompetter Korps uit Kampen en Show- en Marchingband Rheden.

Op maandag 13 mei zal Eric Westerink starten als muzikaal eindverantwoordelijke en de muzikale leiding bij ESKA op zich nemen.

Wij wensen Eric veel succes en zien uit naar de samenwerking!

Meer informatie over Eric is te vinden op zijn persoonlijke website: www.ericwesterink.nl