Voorprogramma: De Rotdweilers


BEMMEL – De RotDweilers is een dweilorkest uit Bemmel. In onze prachtige blauwe pakken en op onze oogverblindende gouden schoenen maken we van ieder optreden een groot feest! Of we nu op een Dweildag, kerstmarkt of de tachtigste verjaardag van oom Henk spelen: het dak gaat er altijd af.

De muzikanten spelen, zingen en dansen met een lading energie waar je u tegen zegt en zorgen ervoor dat ieder feest onvergetelijk wordt. We zijn te boeken voor ieder evenement. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Het repertoire is net zo divers als de leden: van Guns N’ Roses tot Het Goede Doel en van Michael Jackson tot De Sjonnies. En ja, de polonaise lopen kun je ook op de muziek van Lady Gaga! We passen ons repertoire desgewenst aan naar de gelegenheid en naar het publiek.

Bezetting
Op dit moment bestaat De RotDweilers uit hout- en koperblazers en een ritmesectie. We hebben vier altsaxen, drie tenorsaxen en een baritonsaxofonist. De trompetsectie is drie man en twee vrouw sterk. De trombonesectie bestaat uit vijf mannen en één vrouw. Het ritme bestaat uit één man op sous, aangevuld met twee fantastische slagwerkers. Denk jij een goede aanvulling te zijn op onze band? Stuur ons gerust een mailtje!

Optredens
De RotDweilers treden vooral op tijdens festivals, braderieën, bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen. De jaarlijkse hoogtepunten zijn De Bemmelse Dweildag, op de tweede zondag in juni, de Vierdaagsefeesten en het carnavalsweekend.

Volg ons: