Vacature dirigent/instructeur


Bent u dirigent en heeft u ambitie in het muzikaal en showtechnisch leiden van een muziekvereniging met enthousiaste leden? Een club die jaarlijks een grote taptoe organiseert en deel neemt aan showoptredens, optochten, corso’s etc? Kijk dan verder want het kan best zijn dat ESKA naar u op zoek is!

Drumfanfare ESKA Bemmel zoekt per 1 mei 2019 een nieuwe dirigent

Wie zijn wij?

Drumfanfare ESKA uit Bemmel bestaat sinds 1958 en is een muziekvereniging voor jong en oud. ESKA is een actieve vereniging met veel jeugdige leden en kent een zeer uiteenlopende bezetting.

Het instrumentarium is als volgt: snaredrum, bassdrum, percussie, cymbals, cornet, trompet, hoorn, euphonium, trombone, saxofoon, dwarsfluit en sousafoon.
ESKA neemt deel aan optredens zoals taptoes, middagshows, streetparades, optochten, bloemencorso’s en festivals in zowel binnen- als buitenland. En verleent daarnaast haar medewerking aan diverse lokale activiteiten.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gedreven allround dirigent, bekend met show- en marchingmuziek. De dirigent moet openstaan voor inbreng vanuit de jeugd, qua ideeën voor de muziek en show. Het is een must dat de dirigent ook zelf arrangementen kan schrijven. En een pré wanneer de dirigent zowel muzikaal als choreografisch onderlegd is.

Onze repetitieavond is dinsdagavond van 19.30-21.00 uur, in ons clubgebouw te Bemmel.

Solliciteren?

Interesse? Stuur uw sollicitatie en CV vóór 15 april naar voorzitter@eska.nl

Meer informatie over onze vereniging vindt u op onze website www.eska.nl en voor inlichtingen of vragen kunt u bellen naar voorzitter Felix Kleinpenning via 06-27580542.