VIOS – Mijdrecht


MIJDRECHT – Show- & Marchingband VIOS, een ambitieus korps dat staat voor zijn naam: Vooruitgang Is Ons Streven. Als onderdeel van Muziekvereniging VIOS richt de Show- & Marchingband zich op taptoes en straatparades en is daarbij een graag geziene gast in binnen- en buitenland.

Met een repertoire van hedendaagse populaire muziek en evergreens én het fris en strak ogende paarsblauwe uniform laat VIOS zien dat een marchingband helemaal van deze tijd is. De wervelende straatshows en het muzikale feestje dat VIOS met de taptoeshow ‘Can’t Take My Eyes’ bouwt, passen geheel in dit beeld.

De lekker in het gehoor liggende arrangementen van onder andere de soundtrack ‘Robin Hood – Prince Of Thieves’, Elton Johns ‘Circle Of Life’ uit de film/musical ‘The Lion King’ en een verrassende versie van ‘Can’t Take My Eyes Off Of You’ zijn, gecombineerd met een mooie choreografie, een aanrader voor elke taptoe.

Instructie
Rob Balfoort en VIOS instructeur Michel Guldenmundt verzorgden de arrangementen en Danny Zuidhoek tekende namens Corps Style Concepts voor de choreografie. De showinstructie is verzorgd door het showteam o.l.v. Marcel Verschoor.
Tambour-maître van Show- & Marchingband VIOS is John Mayenburg.


Gesponsord door:

Iveco Schouten


Meer info: www.vios-mijdrecht.nl

Volg ons: