Hoofdsponsor


Hoofdsponsor smb Aalbers te Bemmel

Hoofdsponsor smb Aalbers te Bemmel

Bekend in de Schoonmaakbranche
Kees Aalbers is bekend in de schoonmaakbranche, zijn bedrijf werkt voor opdrachtgevers uit de (semi-) overheid, bedrijfsleven en onderwijs. Er wordt continue geïnvesteerd in meer milieuvriendelijke en duurzame werkmethoden en -processen.

 

Ook wordt veel geïnvesteerd in ontwikkeling en gezondheid van de eigen medewerkers. Vanuit hoofdkantoor Bemmel worden alle projecten en medewerkers aangestuurd.

  • Hoofdsponsor tot en met 2019
  • Professioneel reinigen
  • Een goede samenwerking
  • smb Aaalbers

 

Jaarlijkse Vierdaagsedoortocht
Al jarenlang nodigt Kees Aalbers de leden van ESKA Bemmel uit om op het terras voor het hoofdkantoor te Bemmel tijdens de doortocht van de Vierdaagse de wandelaars muzikaal te onthalen. Vanaf 10.30 tot 14.30 uur spelen de dan aanwezige muzikanten tot groot plezier van Kees het hele repertoire en natuurlijk ook ontelbare keren de Vierdaagsemars. 

What’s Next?
Omdat Kees een passie heeft voor alles wat met blaasmuziek en pipes&drums te maken heeft, was er de bereidheid om voor een langere periode steun toe te zeggen aan ESKA. Steun die erg belangrijk is voor de continuïteit van de vereniging en natuurlijk ook de taptoe. Dit heeft geresulteerd in een wijziging van de naamstelling van de taptoe die sinds 2013 “Aalbers-Taptoe Bemmel” wordt genoemd.

Ook voor de komende jaren is ondersteuning toegezegd waardoor de toekomst van deze taptoe er gunstig uitziet.

Vanwege het lustrum is door smb Aalbers een extra spnsoring toegezegd waarmee het mogelijk is om dit jaar de Spielmannszug Rödemis uit Husum (D) naar Bemmel te halen!