Over Schoonmaakbedrijf Aalbers Bemmel
Kees Aalbers begon in 1974 zijn schoonmaakbedrijf, zijn moeder was zijn eerste werkneemster. Van deur tot deur belde hij aan om zijn diensten aan de man te brengen: tapijt reinigen. Zijn eerste vaste project werd een basisschool in Elst, die tot op heden een trouwe klant is.

Nog steeds zorgt Kees dat zijn opdrachtgevers compleet ontzorgd worden. Schoonmaken is zijn passie en dat is nog steeds als drijfveer te voelen binnen het bedrijf. 

Kees Aalbers – schoonmaakbedrijf Aalbers Bemmel

Jaarlijkse Vierdaagse doortocht
Al jarenlang nodigt Kees Aalbers de leden van ESKA Bemmel uit om op het terras voor het hoofdkantoor te Bemmel tijdens de doortocht van de Vierdaagse de wandelaars muzikaal te onthalen. Vanaf 10.30 tot 14.30 uur spelen de dan aanwezige muzikanten tot vermaak van de voorbijlopende deelnemers, het hele repertoire en natuurlijk ook ontelbare keren de Vierdaagse mars. 

Aalbers-Taptoe Bemmel
Omdat Kees en zijn vrouw Lia beiden een passie, en verleden, hebben voor alles wat met blaasmuziek en pipes&drums te maken heeft, was er de bereidheid om voor een langere periode steun toe te zeggen aan ESKA bij de organisatie van de jaarlijkse taptoe.

Deze steun is erg belangrijk voor de continuïteit van de taptoe en de vereniging. Dit heeft ertoe geleid dat de naamstelling van de taptoe sinds 2013 is gewijzigd in “Aalbers-Taptoe Bemmel”.

Naast sponsor is Kees zelf ook actief betrokken bij de organisatie als lid van de TaptoeCommissie.