Hoofdsponsor


Hoofdsponsor smb Aalbers te Bemmel

Hoofdsponsor smb Aalbers te Bemmel

Bekend in de Schoonmaakbranche
Cees Aalbers is bekend in de schoonmaakbranche, zijn bedrijf werkt voor opdrachtgevers uit de (semi-) overheid, bedrijfsleven en onderwijs. Er wordt continue geïnvesteerd in meer milieuvriendelijke en duurzame werkmethoden en -processen.

 

Ook wordt veel geïnvesteerd in ontwikkeling en gezondheid van de eigen medewerkers. Vanuit hoofdkantoor Bemmel worden alle projecten en medewerkers aangestuurd.

Jaarlijkse Vierdaagsedoortocht
Al jarenlang nodigt Cees Aalbers de leden van ESKA Bemmel uit om op het terras voor het hoofdkantoor te Bemmel tijdens de doortocht van de Vierdaagse de wandelaars muzikaal te onthalen. Vanaf 10.30 tot 14.30 uur spelen de dan aanwezige muzikanten tot groot plezier van Cees het hele repertoire en natuurlijk ook ontelbare keren de Vierdaagsemars. 

What’s Next?
Omdat Cees een passie heeft voor alles wat met blaasmuziek en pipes&drums te maken heeft, was er de bereidheid om voor een langere periode steun toe te zeggen aan ESKA. Steun die erg belangrijk is voor de continuïteit van de vereniging en natuurlijk ook de taptoe. Dit heeft geresulteerd in een wijziging van de naamstelling van de taptoe die sinds 2013 “Aalbers-Taptoe Bemmel” wordt genoemd.

Naast sponsoring is Cees ook actief betrokken bij de TaptoeCommissie.