ATK Brass – Arnhem

ARNHEM – ATK Brass bestaat sinds 2017 en komt voort uit het Arnhems Trompetter Korps, ofwel hét ATK. Met respect voor het verleden is de afkorting ATK gebleven en de toevoeging Brass staat voor de kleur van de meeste instrumenten en dat verklaart de naam ATK Brass. 

In Bemmel zullen zij, in het centrum muzikale omlijsting verzorgen tijdens de streetparade verzorgen en het voorprogramma van de taptoe op het gazon. En niet geheel toevallig: onze speaker René Verkade is tevens voorzitter van ATK Brass.

Over ATK Brass

De muziekkeuze van ATK Brass is gevarieerd en voor bijna iedere gelegenheid is wel passend repertoire. Het genre is de zogeheten ‘lichte muziek’, en een kleine selectie hieruit is: Queen medley, Hardrock medley, heerlijk swingende Disco Classics, een bijzondere uitvoering van Let me entertain you van Robbie Williams, Creep van Radiohead, Crunchy Granola Suite en nog veel meer. 

Speciaal voor de kerstperiode beschikt de band over heuse kleding in Dickens-stijl. En zo maken we u/jou en onze toeschouwers altijd een beetje blij tijdens de vele evenementen. 

ATK Brass is graag gezien in Arnhem en wijde omgeving en per jaar worden circa 15 optredens verzorgd. Zo staan op de agenda de Uitnacht Arnhem, Hilversum City Run, KLM Urban Trail Arnhem, Dickensfestijn Drunen en Druten en nu dus in het voorprogramma van Taptoe Bemmel.    

Muziekvereniging Arnhems Trompetter Korps is opgericht op 1 juni 1973 en bestaat dit jaar maar liefst 50 jaar en daar zijn we bijzonder trots op! Het is dus feest bij ATK Brass. 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.atkbrass.nl en op onze sociale media www.facebook.com/atkbrass en www.instagram.com/atkbrass

Het optreden van ATK Brass tijdens Aalbers-Taptoe Bemmel 2923 wordt gesponsord door Obdam Financieel Advies – Regiobank