Jong Oranje – IJsselmuiden

IJSSELMUIDEN – Show- en Drumfanfare Jong Oranje uit IJsselmuiden is opgericht in 1992. Aanleiding voor deze oprichting was de groeiende populariteit van het muziek maken onder jongeren en het groeiende ledenbestand van de vereniging.

Jong Oranje heeft sindsdien niet stil gezeten en is uitgegroeid tot een volwaardig jeugdorkest en is daarmee een waardig onderdeel van de vereniging geworden.

Jong Oranje is een gemotiveerde groep jeugdleden in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar en is inmiddels een veelgevraagd jeugdorkest tijdens straatparades, corso’s en vierdaagses. Jong Oranje is voor een groot deel ontstaan uit onze eigen jeugdopleiding: De S©oolkids. Plezier staat hoog in het vaandel bij Jong Oranje, wat resulteert in een groeiend aantal jeugdleden.

Om met Jong Oranje op een muzikaal niveau te blijven wordt er regelmatig deelgenomen aan mars wedstrijden. Jong Oranje repeteert op woensdagavond van 19:00 tot 20:30 uur en in de wintermaanden ook op zaterdagmiddag van 15:00 tot 18:00 uur.

Voor verdere info: jeugd@oranje-ijsselmuiden.nl

Voor boekingen: reserveringen@oranje-ijsselmuiden.nl