ESKA, de muziekvereniging voor jong en oud

Maak zelf muziek! 

een leuke hobby

bij een dynamische club in Bemmel 

Meer weten over ESKA Bemmel?

ESKA is een veelzijdige vereniging en biedt plaats aan jong en oud. Lees hier alles over onze club. Of.....kom gewoon eens kijken tijdens een repetitieavond.

Hoe moeilijk kan dat zijn…

Meer lezen

Soms best verfrissend…

Meer lezen

Individuele aandacht

Zelf geen muzikant of onervaren met het bespelen van een instrument? Geen nood: bij ESKA kunt u alles leren en helpen wij u op weg! Een instrument ligt klaar en onze docenten staan te popelen.

Enkele impressies

ESKA neemt deel aan taptoes, streetparades, (bloemen-)corso-s, festivals, bandshows, themafeesten, concerten, optochten etcetc

Buitenland

Frankrijk, België
Duitsland, Zwitserland

Streetparades

Corso’s, Optochten, Parades
Thematisch, Allegorisch

Showoptredens

Taptoes, Festivals, Bandshows
indoor, outdoor

Het laatste nieuws

Taptoe Drunen en Taptoe Dronten

Op donderdag 5 mei zal ESKA een showoptreden verzorgen tijdens Taptoe Drunen en op zaterdag 7 mei tijdens Taptoe Dronten. Hierna is de taptoe-agenda dan even klaar tot 25 juni. Op die dag wordt zowel aan Taptoe Mijdrecht als Taptoe ter Aar deelgenomen, met tussentijds streetparades te Bemmel (3-6) en Nijmegen (4-6).

Eerste showoptreden zit erop

Tijdens de Internationele Verbroederingsfeesten te Venray, op zaterdag 24 april, vond de premiere plaats van de nieuwe show “On your Feet”. Op de drukbezochte marktplaats was ESKA voor het eerst sinds jaren weer te zien tijdens een taptoe.

Succesvolle NLDoet-dag

Jong en oud waren al vroeg in de weer om de ramen binnen en buiten te lappen, alles goed stofvrij te maken, rommel op te ruimen, kapotte hang- en sluitwerk te repareren, de dakgoten schoon te maken, stellingen uit te mesten en de stoepen onkruidvrij te krijgen. 

Meer lezen