Draagt u ESKA een warm hart toe? En wilt u ons ook financieel ondersteunen? Dat kan, ook zonder rechtstreeks geld over te maken naar onze bankrekening: ESKA heeft met diverse bedrijven en instanties overeenkomsten afgesloten waarbij wij promotiewerk verrichten en daarvoor in ruil een kleine provisie ontvangen over de verkochte artikelen.

Hoe kan ik ESKA sponsoren?

Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet waar u gebruik van kunt maken:

Doe uw aankopen via onze SponsorKliks-link

Via onze Sponsorkliks-link kunt u bij een heel groot aantal deelnemende bedrijven en webshops bestellen. Via de link kiest u voor de webshop waar u wilt gaan bestellen. Na bestelling rekent u de bestelde artikelen gewoon af en het bedrijf maakt periodiek een bepaald percentage (1 tot 8%) of een vast bedrag per bestelling over aan ESKA Bemmel.

U krijgt gewoon uw bestelde goederen voor het tarief dat u anders ook zou betalen, de clubkas van ESKA profiteert van het uitgekeerde sponsorbedrag.


Doe uw aankopen via ESKA bij Bol.com

ESKA heeft ook een partnerovereenkomst met Bol.com. Als u iets wilt bestellen bij Bol.com, gaat u naar onze website en klikt dan op onze partner-link. Daarna komt u gewoon op de Bol.com website terecht waar u uw goederen kunt bestellen en afrekenen. Bol.com weet dat u via ESKA uw bestelling heeft gedaan.

De prijs voor uw bestelling is hetzelfde als wanneer u rechtstreeks zou hebben besteld, maar ESKA ontvangt van Bol.com periodiek een kleine provisie (2%) over het betaalde bedrag.


Koop een lot en steun ESKA

Wilt u meedoen aan een loterij én een cultureel doel steunen? Dan is de Vriendenloterij de uitgelezen mogelijkheid. U kunt ESKA op twee manieren ondersteunen:

  1. Koop een nieuw lot via de Vriendenloterij en geef bij de bestelling aan dat u uw lot gekoppeld wilt hebben aan ESKA (clubcode 21007)
  2. U heeft al een Vriendenlot maar deze is nog niet gekoppeld aan een vereniging of ESKA? Koppel deze dan aan ESKA door:
    • bellen naar Vriendenloterij 088-0201020
    • keuze optie 5
    • meldt de clubcode van ESKA (21007)

Wat levert ESKA dit nu op? Van elk volledig lot dat meespeelt ontvangt ESKA 40% van de inleg ( = 90 euro) per jaar.

Wat levert u dit op? Een VIP-kaart waarmee u gratis entree krijgt tot 135 musea en korting op vele dagjes uit, maandelijks kans op mooie prijzen en regelmatig leuke acties.

Voor u is het een kleine moeite, voor ESKA een mooie financiële bijdrage in de clubkas.


Wordt Vriend van ESKA

Tot slot: als Vriend van ESKA kunt ons ook rechtstreeks jaarlijks met een bedrag naar eigen keuze ondersteunen. Dit kunt u doen door u aan te melden als “Vriend van ESKA” via onderstaande formulier ingevuld te verzenden: