ESKA ontvangt donatie van MGZ Bemmel

Het fonds MGZ Bemmel heeft ESKA een financiële bijdrage toegekend ten behoeve van het jubileumjaar. Men waardeert wat ESKA voor de gemeenschap doet en betekent en wil dat op deze manier tot uitdrukking brengen. ESKA is erg blij met dit bedrag dat goed gebruikt kan worden voor aanschaf van nieuwe instrumenten.

Studieweekeind voor de boeg

In het weekeind van 25, 26 en 27 mei houdt ESKA haar jaarlijkse studieweekeind. Van vrijdagavond tot zondagmiddag wordt er o.l.v. berry Stinissen gerepeteerd in de hal van smb Aalbers te Bemmel op de galashow en de nieuwe themashow. Het eerste showoptreden tijdens Taptoe Putten staat eraan te komen en de puntjes worden dan op de i gezet. De themashow gaat ook doorgenomen worden, deze wordt tijdens de Taptoe Bemmel voor het eerst opgevoerd.

4 mei herdenking

Op 4 mei verlenen wij onze medewerking weer bij de dodenherdenking in Bemmel. We zijn bij de herdenking bij het monument om 20 uur.

Koningsdag

Op Koningsdag 27 april verlenen wij weer onze medewerking  aan de optocht met versierde fietsen.We lopen vanaf het verzorgingshuis luidina naar het kinkel plein.De optocht start om 10.30.

Nieuwe docent(e) saxofoon gezocht

Vanwege het vertrek van saxofoon-docente Jacqueline Arts is ESKA op zoek naar een nieuwe docent. Jacqueline heeft aangegeven de lessen niet meer te kunnen combineren met haar andere activiteiten en heeft aangegeven hiermee te gaan stoppen. Read More +