Taptoe Putten

Op zaterdag 16 juni jl. zijn we te gast geweest op Taptoe Putten, een kleine maar sfeervolle taptoe op het plein voor het Puttense gemeentehuis. Voor volle tribunes werd vlot een leuk programma afgewerkt, afgesloten met de gezamenlijkse Synergiamars. Het was de eerste keer sinds drie aar dat ESKA zich weer op een taptoe in het land mocht vertonen en werd als leuk ervaren door allen.  

Avondvierdaagse en Nijmegenklinkt

A.s.vrijdag 1juni halen we de lopers in van de avondvierdaagse vanaf 19.30 lopen we vanaf luidina naar de kinkel.Hierbij gaan ook enkele jeugdleden voor het eerst meespelen. Zaterdag 2juni zijn we present bij Nijmegen klinkt om 14.10 gaan we vanaf de Lindenberg de streetparade beginnen en eindigen op plein 1944. Hier gaan alle korpsen een optreden verzorgen van 10minuten.Daarna gaan alle korpsen gezamelijk nog 5 nummers spelen.

ESKA ontvangt donatie van MGZ Bemmel

Het fonds MGZ Bemmel heeft ESKA een financiële bijdrage toegekend ten behoeve van het jubileumjaar. Men waardeert wat ESKA voor de gemeenschap doet en betekent en wil dat op deze manier tot uitdrukking brengen. ESKA is erg blij met dit bedrag dat goed gebruikt kan worden voor aanschaf van nieuwe instrumenten.

Studieweekeind voor de boeg

In het weekeind van 25, 26 en 27 mei houdt ESKA haar jaarlijkse studieweekeind. Van vrijdagavond tot zondagmiddag wordt er o.l.v. berry Stinissen gerepeteerd in de hal van smb Aalbers te Bemmel op de galashow en de nieuwe themashow. Het eerste showoptreden tijdens Taptoe Putten staat eraan te komen en de puntjes worden dan op de i gezet. De themashow gaat ook doorgenomen worden, deze wordt tijdens de Taptoe Bemmel voor het eerst opgevoerd.

4 mei herdenking

Op 4 mei verlenen wij onze medewerking weer bij de dodenherdenking in Bemmel. We zijn bij de herdenking bij het monument om 20 uur.