Blazersbende play-in

BEMMEL – Voor het eerst in de geschiedenis: De Blazersbende Play-In op zondagmiddag 17 februari 2019 De Blazersbende Play-In is een evenement voor iedereen die ooit heeft meegespeeld in de Blazersbende. We organiseren dit evenement in De Kinkel in Bemmel voor alle (ex) blazersbende spelers. Read More +

Leden geslaagd voor muziekdiploma

Op zaterdag 8 december jl. zijn onze jeugdleden Renkse en Nevin op pad geweest voor het behalen van hun muziekdiploma. Beiden spelen saxofoon en na eerst hun theorie te hebben behaald, was vandaag D-day voor de praktijktest. Het vele studeren en oefenen werd beloond! Renske ging op voor het A-dilpoma en Nevin voor het C-diploma en deze toppers zijn alle twee geslaagd. Namens ESKA van harte gefeliciteerd met het dik verdiende diploma.

Nieuwjaarsreceptie op 3 januari

Op donderdagavond 3 januari 2019 houdt ESKA haar nieuwjaarsreceptie waarin we elkaar kunnen gelukwensen, toosten op een goed jaar en natuurlijk de huldiging van de jubilarissen. Leden, ouders, partners, kinderen, verzorgers, genodigden, belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur in de ESKADOME te Bemmel.

Taptoe Rhenen

Op zaterdag 10 november hebben we ons laatste show optreden van 2018.De taptoe begint om 19.30.