Grote Clubactie in volle gang

Je kunt ze weer tegenkomen, ESKA leden die loten van de Grote Clubactie aan de man brengen want dit jaar doen we hier natuurlijk weer aan mee. Met de opbrengst ervan kan ESKA weer investeren in instrumenten en uniformen, die zijn namelijk hard nodig met het groeiend aantal leden.

Taptoe Bemmel

We zijn trots dat we met veel succes onze nieuwe themashow, Hollands door de jaren heen, hebben kunnen brengen met taptoe Bemmel na vele repetities. Een hele nieuwe show met medewerking van figuranten en mensen die ons begeleiden. Hierin nummers als kleine café aan de haven tot Rood en Leef!  

Taptoe Bemmel

Na afgelopen zaterdag in Emmer compascuum de galashow gedaan te hebben staat zaterdag taptoe Bemmel op het programma.Na veel repeteren en organiseren kunnen we eindelijk onze nieuwe themashow laten zien. 15 uur jeugdtaptoe 18 uur streetparade 20-22.30 taptoe   

Bloemencorso Leersum

Op zaterdag 18 augustus hebben wij onze medewerking verleend aan het bloemencorso in Leersum. Het was het eerste optreden na de zomerstop. Op 1 september spelen we tijdens taptoe in Emmer-Compascuum en 8 september natuurlijk tijdens de eigen taptoe in Bemmel. Op 14 september gaan we nog naar taptoe Alblasserdam.