Succesvolle NLDoet-dag

Op zaterdag 29 mei zoemde het in het EKADOME van activiteiten want het was weer NLDoet en dan slaan de ESKA-leden de handen weer uit de mouwen.

Jong en oud waren al vroeg in de weer om de ramen binnen en buiten te lappen, alles goed stofvrij te maken, rommel op te ruimen, kapotte hang- en sluitwerk te repareren, de dakgoten schoon te maken, stellingen uit te mesten en de stoepen onkruidvrij te krijgen. Aan het eind van de dag konden allen terugkijken op een geslaagde en productieve dag: op naar volgend jaar!

Anjeractie 2021

Net als in 2020, heeft ESKA zich weer aangemeld voor de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Ook in 2021 zal dit weer gaan via een mobiele collecte.

Van 28 mei t/m 5 juni kan er gecollecteerd worden!

Lees verder →

Slagwerkers maken zich klaar

De slagwerkers van ESKA zijn deze dagen druk bezig: tenslotte gaat de lockdown niet eeuwig duren. Daarom zijn zij zich aan het voorbereiden om straks weer de weg op te kunnen gaan.

Lees verder →

Eerste serie Bemmelse Vlaggen snel uitverkocht!

Er is veel belangstelling voor de Bemmelse Vlag: de eerste serie Bemmelse Vlaggen is inmiddels uitverkocht!

Goed om te constateren dat er zoveel belangstelling is: een tweede serie bestellingen is in aantocht en hiermee kunnen we de voorraad weer ophogen en hoeven we niemand teleur te stellen.

Wil jij ook een Bemmelse Vlag! Bestel hem dan gewoon online.

Blijven oefenen blijven

De maatregelen blijven maar aanhouden en dus oefenen we noodgedwongen nog steeds thuis. Gelukkig hoeven de slagwerkers niet op de keukentafel te trommelen maar beschikken ze over goede oefenpads.

Lees verder →