BPB’21 succesvol!

Bemmel – Op zaterdag 11 september jl. organiseerde ESKA voor het eerst Band Parade Bemmel. Als alternatief voor de jaarlijkse Taptoe, die helaas voor het tweede jaar op rij geen doorgang kon vinden. Het werd een groot muzikaal succes, met diverse deelnemers!

Het aanvankelijke plan was om de Band Parade met alleen gemeentelijke korpsen te organiseren, maar al snel werd het deelnemersveld uitgebreid met regionale deelnemers. Het resultaat was een achttal gevarieerde korpsen die op zaterdagmiddag 11 september in het centrum van Bemmel eindelijk weer te horen en te zien waren.

Een uitgebreide route werd er uitgestippeld door Bemmel, waar vele belangstellenden op af kwamen. Na ruim een jaar van stilte, klonken er eindelijk weer muzikale klanken door de straten van Bemmel. En deze werden door het publiek dan ook zeer hartelijk ontvangen.

ESKA dankt iedereen die dit evenement mogelijk gemaakt heeft en we hopen u allen snel weer te zien.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om een instrument te (leren) bespelen? Dan is ESKA zeker iets voor jou! Kijk voor meer informatie op www.eska.nl of meld je aan via secretaris@eska.nl.

Eerst een keer komen kijken? Geen enkel probleem! Op afspraak zijn onze repetities altijd te bezoeken.